Interim HR professionals

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijk extra capaciteit? Of loopt er een project waar specifieke kennis voor nodig is? HRM Progress heeft verschillende HRM-adviseurs die uw organisatie tijdelijk kunnen versterken.

Deeltijd HRM-professional

Is uw organisatie niet groot genoeg is om een HR-professional in dienst te nemen? Dan kunt u deze flexibel bij ons inhuren. Dit kan al vanaf 4 uur per week.

Projecten en optimalisatie

Onze professionals optimaliseren uw bedrijf intern op HR-gebied. Zij creëren voor uw medewerkers een prettig werkklimaat. Het is natuurlijk belangrijk dat zaken voor u én uw personeel goed geregeld zijn. Onze HR-professionals brengen zaken als arbeidsvoorwaarden, Cao’s en risico’s van uw personeel in kaart. Ook hebben wij kennis van loopbaanbegeleiding en begeleiding bij ziekteverzuim. Daardoor kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Zwangerschapsverlof en ziekte

Mist u werknemers door zwangerschapsverlof of ziekte? Wij zorgen ervoor dat u de juiste vervanger krijgt, zodat uw werk gewoon door kan gaan.

Branches

Wij werken in verschillende branches, waaronder de zorg, overheid, en de profitsector. Onze consultants zijn in staat om voor uw organisatie een passende oplossing te vinden bij uw vraagstukken.

Meer weten?
Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek, bel 085 401 81 78 of stuur ons een bericht.